Willemstraat 2a, 5503 JN Veldhoven
+31614642768
info@figuri.nl

LPG VOOR LITTEKENS

LPG VOOR LITTEKENS

littekens

Of het nu nieuwe of oude chirurgische of traumatische littekens zijn, ze zorgen voor veel pijnlijke momenten en kunnen een bron van complexen zijn. Naast hun onaantrekkelijke uiterlijk kunnen littekens ook zeer gevoelig blijven en het dagelijks leven verstoren door pijn en functiestoornissen te veroorzaken.

Waarom?

De huid geneest door de productie van collageen in de wond. Zonder hulp, kan dit natuurlijk proces degenereren en een weefselblokkade veroorzaken die de uitwisselingen tussen de cellen verstoort.

Wat doet LPG Alliance?

Uitgevoerd met een gepatenteerd medisch hulpmiddel maakt Endermologie vroege en pijnloze mobilisatie van het litteken mogelijk en stimuleert de stofuitwisselingen, terwijl de ontsteking (indien nog aanwezig) vermindert. Tegelijkertijd stimuleert Endermologie de natuurlijke synthese van collageen en elastine om soepelheid en elasticiteit van de weefsels te herstellen.

Endermologie behandelingen zijn mogelijk op alle soorten littekens, zelfs de meest fragiele (nieuwste, oudste, ontstoken, chirurgische, brandwonden, keizersnede…) en kan een nieuwe chirurgische ingreep beperken.

Neem contact op of maak een afspraak!