Willemstraat 2a, 5503 JN Veldhoven
+31614642768
info@figuri.nl

MULTICELL CAVITATIE

MULTICELL CAVITATIE

Na jarenlange uitgebreide wereldwijde onderzoeken en testperiodes, is het klinisch bewezen dat met cavitatie selectief vet verwijderd kan worden. En tijdens nauwgezette onderzoeken door professoren, artsen en wetenschappers, is bewezen dat cavitatie een zeer effectieve en veilige oplossing is.

Wat is cavitatie?

Met de multicell worden door middel van een handstuk geluidsgolven het lichaam ingestuurd. Door deze geluidsgolven ontstaan er microbubbels tussen de vetcellen die vervolgens bij opgebouwde druk imploderen. Daardoor vormt er zich een wiplash (druk) op de rand van de vetcel waardoor deze vetcel breekt en wordt het vrijgekomen vet op een natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en wordt het vervolgens getransporteerd naar de nieren en lever en verlaat het lichaam door de urine en de ontlasting. Zo voert je lichaam het vet op een 100% natuurlijke lichaamseigen manier af.

Hoe werkt de behandeling?

De behandeling van een probleemzone duurt slechts 30 minuten. Afhankelijk van de hoeveelheid en vastheid van de te behandelen zone kunt u meestal direct al verbetering zien. Voor een optimaal resultaat wordt 1 behandeling per week aanbevolen. Om het natuurlijke proces te ondersteunen wordt u aangeraden om 2 liter water per dag te drinken en genoeg te bewegen.

Neem contact op of maak een afspraak!